Administracja

Kontrowersje i plany na 2020

rachwal 27 mar 2020 68 odpowiedzi
#26 31 mar 2020

Plan B. Zrób też konto VIP. Tak za ponad dwie stówki. Ja zapłacę.

WolfPL
#28 2 kwi 2020

Płacę za konto na fotosiku, zapłacę również tutaj, nie żeby mi zależało na zachowaniu moich tandetnych wypocin ale po to by oglądać fotki zrobione przez Surfa czy Kolzwera.

#29 7 kwi 2020

Dame skopiowane na nowy serwer, chyba wszytko działa, gdyby nie to pisać 😉Reszta zapowiedzi niebawem...

#30 8 kwi 2020

Wszystko śmiga tak jak śmigało. I o to chodzi 😉Czekam na info w temacie opłaty - co, gdzie i jak. Po bo po co to wiem 😀

#31 19 kwi 2020

Pieniąąąążki przyszykowane? 😛 W przyszłym tygodniu chyba wrzucę zmiany.. no chyba. że coś nieoczekiwanego nadejdzie!

#36 20 kwi 2020

Jakaś niespodzianka musi być!Groszowe sprawy na prawdę, dodałbym screena cennika, ale w tej wersji forum się nie da 😉

#37 22 kwi 2020

Prace zakończone, jak tylko płatności zaczną działać to podmieniam stronę, obstawiam, że jutro 😉Już dziś proszę odstawić piwko, żeby było na abonamencik 😛

#39 22 kwi 2020

"już dziś proszę odstawić piwko" - e, o tym nie było mowy! 😀A na poważnie - czekamy na konkret, bo te obawy czy podołamy nas zeżrą, hehe 😀

#41 23 kwi 2020

"Już dziś proszę odstawić piwko" - ale, że zrezygnować z jednego dziennie, tygodniowo czy miesięcznie?Susza jest coś trzeba pić...

#42 23 kwi 2020

Kto wczoraj wstrzymał się od spożycia i dziś też się wstrzyma to prawdopodobnie już uzbiera na roczny pakiet ekonomiczny 😉

Miałem dziś wypuścić nową wersję, ale nic z tego, na razie odbijam się od ściany zwanej biurokracja...

#43 24 kwi 2020

Będą zniżki dla niepijących? 😉A tak na serio, to różne pakiety byłyby niegłupie - jedni wolą płacić mniej, inni chcą mieć full serwis...

witam ozięble ;)
#44 24 kwi 2020

Mors, a Ty cierpisz na bezsenność 😉

WolfPL
#47 24 kwi 2020

Faktycznie, kwota na rok nie powala za 50 MB dziennie, czyli jak zostałem Premiumem 😀

Myślę, że rozwiązanie jest fair, a przy okazji oczyści się PBS-a z "martwych".

Czy za rok wyskoczy mi jakieś info przypominające o tym, że muszę ponownie wpłacić?

#49 25 kwi 2020

Opłacone. Faktycznie kwota "śmieszna" 😉 rachwal dziękuje za włożony trud.

#50 25 kwi 2020

Mi tam nie do śmiechu ;p na piwach się nie znam, ale myślałem, że "2 piwa" to będzie w granicach 4-5 zł na rok. 😀

witam ozięble ;)

Menu