Plan B. Zrób też konto VIP. Tak za ponad dwie stówki. Ja zapłacę.
Plan B. Zrób też konto VIP. Tak za ponad dwie stówki. Ja zapłacę.
Plan B, mówi się trudno, wypiję dwa browary mniej 😉
Płacę za konto na fotosiku, zapłacę również tutaj, nie żeby mi zależało na zachowaniu moich tandetnych wypocin ale po to by oglądać fotki zrobione przez Surfa czy Kolzwera.
Dame skopiowane na nowy serwer, chyba wszytko działa, gdyby nie to pisać 😉Reszta zapowiedzi niebawem...
Wszystko śmiga tak jak śmigało. I o to chodzi 😉Czekam na info w temacie opłaty - co, gdzie i jak. Po bo po co to wiem 😀
Pieniąąąążki przyszykowane? 😛 W przyszłym tygodniu chyba wrzucę zmiany.. no chyba. że coś nieoczekiwanego nadejdzie!
Płacić nikt nie lubi, ale skoro mus, to mus 😀 Czekam na szczegóły.
Ile i dlaczego tak drogo 😉
Tanio już było 😉
Umiesz budować napięcie! Ile??? 😄
Jakaś niespodzianka musi być!Groszowe sprawy na prawdę, dodałbym screena cennika, ale w tej wersji forum się nie da 😉
Prace zakończone, jak tylko płatności zaczną działać to podmieniam stronę, obstawiam, że jutro 😉Już dziś proszę odstawić piwko, żeby było na abonamencik 😛
I budżet zrujnowany - witaj Providencie 😉
"już dziś proszę odstawić piwko" - e, o tym nie było mowy! 😀A na poważnie - czekamy na konkret, bo te obawy czy podołamy nas zeżrą, hehe 😀
Wnioskuję o pakiet ekonomiczny 😀
"Już dziś proszę odstawić piwko" - ale, że zrezygnować z jednego dziennie, tygodniowo czy miesięcznie?Susza jest coś trzeba pić...
Kto wczoraj wstrzymał się od spożycia i dziś też się wstrzyma to prawdopodobnie już uzbiera na roczny pakiet ekonomiczny 😉
Miałem dziś wypuścić nową wersję, ale nic z tego, na razie odbijam się od ściany zwanej biurokracja...
Będą zniżki dla niepijących? 😉A tak na serio, to różne pakiety byłyby niegłupie - jedni wolą płacić mniej, inni chcą mieć full serwis...
Mors, a Ty cierpisz na bezsenność 😉
I już mam Premium 😉
Czekam na pierwszego GOLDA 😉
Faktycznie, kwota na rok nie powala za 50 MB dziennie, czyli jak zostałem Premiumem 😀
Myślę, że rozwiązanie jest fair, a przy okazji oczyści się PBS-a z "martwych".
Czy za rok wyskoczy mi jakieś info przypominające o tym, że muszę ponownie wpłacić?
Powinno coś wyskoczyć, też pewnie będzie coś gdzieś na stałe napisane...
Opłacone. Faktycznie kwota "śmieszna" 😉 rachwal dziękuje za włożony trud.
Mi tam nie do śmiechu ;p na piwach się nie znam, ale myślałem, że "2 piwa" to będzie w granicach 4-5 zł na rok. 😀