Administracja

Kontrowersje i plany na 2020

rachwal 27 mar 2020 68 odpowiedzi
#55 30 maj 2020
Ostatnio edytowany 30 maj 2020

Witam

Temat opłacenie, czemu wyskakuje błąd - ERROR_SYNTAX - Bad syntax 79.85 zł brutto za okres 12 miesięcy

#56 30 maj 2020

A gdzież to dokładnie wyskakuje? Jeśli płatność będzie zrealizowana przez PayU prawidłowo to na pewno konto zostanie opłacone w systemie. Po szczegóły zapraszam do kontaktu mailowego, gdyby trzeba było jakieś logi po nazwisku z PayU wyciągać...

#57 30 maj 2020

Coś się stało i nie można dodawać zdjęć na zasadzie "przeciągnij - upuść". Tylko trzeba poprzez "dodaj z dysku." Dlaczego?

#58 30 maj 2020

Nie było ostatnio zmian w kodzie, bo nie miałem czasu, może aktualizacja przeglądarki coś zmieniła, w sumie to nawet nie kojarzę by była taka możliwość jak drag&drop...

#60 30 maj 2020

W chrome zawsze tak robiłem. Dopiero od kilku dni przestało działać, bodajże w tym tygodniu.

#61 31 maj 2020

W Firefox przeciągnąłem na przycisk i się "ładuje", pewnie coś w Chrome naprawili jak zwykle...

#62 18 kwi 2021

Hej 😀

Kończy mi się niedługo Premium i chciałbym opłacić tę opcję na kolejny rok. Proszę o przypomnienie jak to zrobić, na jaki numer konta, czy to się dzieje z automatu i nagle coś mi zniknie z karty, takie tam 😀

Zapewne nie tylko ja nie pamiętam jak się to opłacało w 2020 😀

Pozdro!

#63 19 kwi 2021

No faktycznie przydałby się link gdzieś jawniej, ale wydaje mi się, że na tydzień przed końcem przychodzi powiadomienie i w nim link do przedłużenia, a jak się okres zupełnie skończy to na stronie uploadu będzie odpowiedni link...

Nic z karty nie znika, bo chyba takiej opcji płatności nie było i poza tym to nie jest taka automatycznie odnawialna subskrypcja 😀

pozd

RO

#65 19 kwi 2021

Dzięki, pomogło - opłacone 😀

Link automatyczny nie doszedł. Albo coś przeoczyłem. Lub zrobił to za mnie folder "spam" 😀

#66 20 kwi 2021

No ale to powinno być w powiadomieniu na górze, widziałem że kilka osób też sobie poradziło..

#67 20 kwi 2021

Klikając "Dodaj zdjęcie" otwiera nam się okno z informacjami o rodzaju konta, które aktualnie użytkujemy. Tam jest opcja "Zobacz cennik". Klikając mamy już dostęp do opłacenia konta, które nas interesuje 😀

#68 21 kwi 2021

No tak, teraz widzę, że było to do znalezienia, ale poszedłem na łatwiznę 😀 Panowie, dzięki za info, za rok może będę o tym pamiętał. A niestety info nie przyszło, chyba że coś przeoczyłem.

Menu