Była mowa o 10/20 zł w pierwszym poście, dotrzymałem słowa 😉
Była mowa o 10/20 zł w pierwszym poście, dotrzymałem słowa 😉
Premium opłacone 😀
Dzięki!
poszło 😀
Witam
Temat opłacenie, czemu wyskakuje błąd - ERROR_SYNTAX - Bad syntax 79.85 zł brutto za okres 12 miesięcy
A gdzież to dokładnie wyskakuje? Jeśli płatność będzie zrealizowana przez PayU prawidłowo to na pewno konto zostanie opłacone w systemie. Po szczegóły zapraszam do kontaktu mailowego, gdyby trzeba było jakieś logi po nazwisku z PayU wyciągać...
Coś się stało i nie można dodawać zdjęć na zasadzie "przeciągnij - upuść". Tylko trzeba poprzez "dodaj z dysku." Dlaczego?
Nie było ostatnio zmian w kodzie, bo nie miałem czasu, może aktualizacja przeglądarki coś zmieniła, w sumie to nawet nie kojarzę by była taka możliwość jak drag&drop...
Oooo fajna opcja u mnie pod Firefox działa...
W chrome zawsze tak robiłem. Dopiero od kilku dni przestało działać, bodajże w tym tygodniu.
W Firefox przeciągnąłem na przycisk i się "ładuje", pewnie coś w Chrome naprawili jak zwykle...
Hej 😀
Kończy mi się niedługo Premium i chciałbym opłacić tę opcję na kolejny rok. Proszę o przypomnienie jak to zrobić, na jaki numer konta, czy to się dzieje z automatu i nagle coś mi zniknie z karty, takie tam 😀
Zapewne nie tylko ja nie pamiętam jak się to opłacało w 2020 😀
Pozdro!
No faktycznie przydałby się link gdzieś jawniej, ale wydaje mi się, że na tydzień przed końcem przychodzi powiadomienie i w nim link do przedłużenia, a jak się okres zupełnie skończy to na stronie uploadu będzie odpowiedni link...
Nic z karty nie znika, bo chyba takiej opcji płatności nie było i poza tym to nie jest taka automatycznie odnawialna subskrypcja 😀
pozd
RO
To powinno pomóc 😉
https://photo.bikestats.eu/account/pricing
Dzięki, pomogło - opłacone 😀
Link automatyczny nie doszedł. Albo coś przeoczyłem. Lub zrobił to za mnie folder "spam" 😀
No ale to powinno być w powiadomieniu na górze, widziałem że kilka osób też sobie poradziło..
Klikając "Dodaj zdjęcie" otwiera nam się okno z informacjami o rodzaju konta, które aktualnie użytkujemy. Tam jest opcja "Zobacz cennik". Klikając mamy już dostęp do opłacenia konta, które nas interesuje 😀
No tak, teraz widzę, że było to do znalezienia, ale poszedłem na łatwiznę 😀 Panowie, dzięki za info, za rok może będę o tym pamiętał. A niestety info nie przyszło, chyba że coś przeoczyłem.